Få fler kunder med Elektriker.se

Vi sätter dig i kontakt med privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som behöver hjälp med elarbeten och vill få offerter – oavsett var i landet du håller till. Dessa leads är ett effektivt sätt att öka din försäljning.


Kort sammanfattning
  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du kan när som helst säga upp tjänsten om du inte är nöjd.
  • Välj fritt antal förfrågningar din firma önskar per dag, vecka eller månad.
  • Bestäm vilka typer av leads du vill ha. Segmentera utifrån geografiskt område, kundtyp och typ av arbete.
  • Varje förfrågan delas med maximalt två andra aktörer.
  • Ingen förskottsbetalning. Du faktureras månadsvis i efterskott för de leads din firma tar emot.
Visa mer

Ett samarbete med oss betyder att du får rykande färska kundförfrågningar på e-post eller via en integration med ditt CRM-system.

Med hjälp av vår långa erfarenhet av att bygga offert- och jämförelsetjänster för konsumenter når vi mängder av människor som söker elektriker och elfirmor. Vi samlar deras förfrågningar och skapar så kallade leads som ni kan ta del av.

Du bestämmer hur många leads du vill ha och från vilka områden. Leadsen delar du med maximalt två andra företag. Det här är ett sätt att till låga kostnader ta hem nya jobb som passar dig.

För att ansluta dig till Elektriker.se måste ditt företag vara registrerat hos Elsäkerhetsverket. Vi ser fram emot att höra från dig.

Välj typ och område

Elektriker.se tar emot kundförfrågningar från hela Sverige. Du berättar vilket geografisk område din firma är verksam i, så skickar vi dig förfrågningar inom detta område.

Du kan även välja vilken typ av förfrågningar du vill ta emot. Vi skiljer främst på kunder som vill ha hjälp med installation och montering, service och reparation, värme och energi, elanläggning samt nybygge och bostadsrenovering.

Kontakta oss

Få full kontroll

Vi har inga bindningstider.

Du kan enkelt pausa eller stoppa förfrågningar vid behov. Vill du ha ett maxtak på antal förfrågningar inom en given period? Vi ordnar det också.

Du och din firma har därmed alltid full kontroll över vilka och hur många förfrågningar ni får. Då kan ni använda tid och energi på att leverera bästa möjliga upplevelse för era kunder istället.

Få fler kunder idag

Hög kvalitet

Vi har över tio års erfarenhet av att utveckla och driva en rad olika dedikerade offert- och jämförelsetjänster. Därför vet vi hur vi hittar kunder i köptillfället – den stund då de faktiskt vill bli kontaktade av dig.

Dessutom har vårt tekniska system utvecklats över lång tid och håller hög standard. Alla förfrågningar skickas rykande färska till dig och behandlas enligt GDPR.

Fyll i kontaktformuläret

Vilka är vi?

Elektriker.se drivs av Nettbureau – en av Skandinaviens ledande leverantörer av offert- och jämförelsetjänster. I Sverige driver vi bland annat väletablerade offerttjänster för flyttfirmor, rörmokare och elavtal, med nöjda samarbetspartners och användare.

Nyckelinformation

  • Vi är aktiva i 10 länder: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Spanien, Italien, Frankrike, Portugal, Österrike och Irland
  • Sedan 2009 har vi förmedlat över fyra miljoner förfrågningar från privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag
  • År 2023 hade vi över tio miljoner besökare på alla våra tjänster

Ett allt större antal elektriker ansluter sig nu till Elektriker.se. Gör det du också.

Så kommer du i gångskjema ikon

Samarbeta med oss

Fyll i formuläret eller mejla cecilia@nettbureau.se.

konvolutt ikon

Ta emot förfrågningar

Varje förfrågan delar du med max 2 andra företag.

kunder ikon

Ta hem nya jobb

Skapa personlig kontakt med nya kunder till låga kostnader.

Fyll i formuläret nu