Hitta rätt elektriker till din BRF

Jämför offerter – spara tid och pengar

Elektriker för BRF – jämför flera offerter

Behöver din bostadsrättsförening anlita en elektriker? Se till att jämföra offerter från flera elfirmor. Det gör du enklast genom att fylla i formuläret på den här sidan.

Styrelsen i en BRF ansvarar för fastigheternas elsystem. Ibland behövs nya installationer, uppgradering av elanläggningen eller felsökning för att identifiera problem.

Vare sig det gäller ett litet eller stort elarbete kan du använda dig av Elektriker.se för att få kontakt med lokala elektriker. Alla anslutna elfirmor är auktoriserade hos Elsäkerhetsverket.

Låt elektrikerna konkurrera

Det är viktigt att prata med flera elektriker innan du bestämmer dig. På så sätt kan du få reda på vilket pris som är rimligt för föreningen att betala. Dessutom kan du undersöka vilken elfirma som verkar kunna erbjuda bäst hjälp. Genom att fylla i formuläret på den här sidan får du offerter från upp till 3 elfirmor nära dig.

Elfirmorna som är kopplade till Elektriker.se vet att de konkurrerar med varandra. Då blir det särskilt viktigt för dem att inte sätta för höga priser på sitt arbete. Det gör det lättare för dig att göra det bästa valet för föreningens ekonomi.

Tjänsten är gratis

Det kostar ingenting att använda Elektriker.se. Det är också helt upp till er om ni vill tacka ja till någon av elfirmorna.

Jämför elektriker nu

1. Fyll i formuläret

Ta 1 minut och fyll i formuläret på denna sida. Välj vilken typ av elarbete du behöver hjälp med och beskriv uppdraget.

Fyll i formuläret!

2. Jämför offerter

När du har fyllt i formuläret blir du inom kort kontaktad av upp till 3 elfirmor nära dig som ger dig varsin offert. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

Jämför offerter nu!

3. Välj elektriker

Välj sedan enkelt den elfirma du tycker är bäst lämpad för uppdraget – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting. Mycket enklare än så blir det inte.

Samtliga elföretag som är anslutna till Elektriker.se är auktoriserade och registrerade hos Elsäkerhetsverket.

Hitta rätt elektriker!

check icon

Spara tid.

Slösa inte tid på att själv jaga efter elektriker.
Bli kontaktad av seriösa elfirmor som vill ha jobbet.

check icon

Spara pengar.

Undvik att betala för mycket.
Låt elektrikerna konkurrera om dig.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri.
Du förbinder dig inte till något.

Få flera offerter nu