Jämför offerter på att installera laddbox

Laddbox till elbil – jämför offerter från flera installatörer

Funderar du på att köpa laddbox? Med Elektriker.se får du snabbt kontakt med upp till tre laddboxföretag som ger dig varsin offert. Tjänsten är gratis och utan bindning. Fyll i formuläret nu för att komma igång.

Med en laddbox hemma kan du ladda din elbil snabbt, säkert och ekonomiskt. Smarta laddboxar som kan starta laddningen när elpriset är som lägst gör att det blir billigt att ha elbil. Se till att du jämför offerter från flera leverantörer för att hitta den bästa laddboxen till det bästa priset.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret på den här sidan. Det tar bara någon minut. Om du har några preferenser eller frågor kan du lägga till en kommentar, men det går lika bra att ta det senare när du får kontakt med företagen.

2. Få erbjudanden. Inom kort blir du kontaktad av upp till tre laddboxinstallatörer. Då får du också hjälp av avgöra vilken laddbox som passar din elbil och din bostad. Eftersom företagen vet att de tävlar om dig som kund ger dig sina bästa priser.

3. Välj installatör. Jämför dina erbjudanden och välj om du vill gå vidare med något av dem. När du använder tjänsten förbinder du dig inte till något och du kan tacka nej utan kostnad.

Fyll i formuläret

50 procent rabatt på laddboxen med grönt avdrag

Passa på att nyttja avdraget för grön teknik. Det är en skattereduktion på din inkomst som innebär att du får dra av 50 procent av kostnaden för att installera en laddbox hemma, både för material och installation.

Reglerna för avdraget är att laddbox och installation måste beställas tillsammans – därför får du endast erbjudanden på laddboxar inklusive installation. Laddboxföretagen ordnar avdraget åt dig och du behöver inte göra något.

Få erbjudanden nu

Bidrag för företag och föreningar

Vill du skaffa elbilsladdare till företaget eller till din bostadsrättsförening? Välj då företag eller BRF i vårt formulär.

Bostadsrättsföreningar, samfälligheter, företag och andra organisationer kan ansöka om Naturvårdsverkets bidrag "Ladda bilen". Då får ni bidrag som täcker upp till 50 procent av kostnaderna, med ett maxbelopp på 15 000 kr per laddpunkt.

check icon

Spara tid.

Låt laddboxföretagen kontakta dig.
Fyll i formuläret och få kontakt med seriösa företag.

check icon

Spara pengar.

Undvik att betala för mycket.
Låt installatörerna konkurrera om dig.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri.
Du förbinder dig inte till något.

Få flera offerter nu