Jämför offerter på att installera dimmers

Installera dimmers – hitta elektriker nära dig

Genom att installera en dimmer kan du få belysning som är både stämningsfull och praktisk. Med Elektriker.se kan du jämföra offerter från lokala elektriker för att slippa betala för mycket.

Mysigt middagsljus eller dags för dammsugning? Dimmerströmbrytare är onekligen användbara. Det blir ett enkelt sätt att skräddarsy känslan i ditt hem, bokstavligen med ett knapptryck.

När du ska välja elektriker är det smart att ta in flera offerter. Då kan du jämföra de olika erbjudandena mot varandra och hitta ett bra pris.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 elfirmor som kan installera dimmers hos dig. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj firma. Välj den elektriker du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få offerter från lokala elektriker

Alla elfirmor som är anslutna till Elektriker.se är auktoriserade hos Elsäkerhetsverket, så du kan känna dig trygg med att du endast blir kontaktad av seriösa elektriker.

Får jag installera en dimmer själv?

Nej, det är olagligt att installera dimmers själv. Eftersom en dimmer är en fast installerad elkopplare är det ett jobb som ska utföras av en elektriker. Det går alltså inte att byta ut gamla strömbrytare mot dimmers på egen hand. Däremot kan det vara okej att själv byta ut en befintlig dimmer mot en annan.