Jämför offerter på att installera belysning

Installera belysning – hitta elektriker nära dig

Anlita ett proffs för att installera belysning hemma hos dig. Med Elektriker.se kan du enkelt jämföra offerter från dina lokala elektriker för att spara både tid och pengar.

Belysning är både en fråga om praktiska behov och känslan i rummet. Till exempel kan några spotlights över köksbänken ge en lyxig känsla utan att du behöver spendera stora summor. Kanske har du också funderat på att ha belysning med dimmer?

Hitta elektriker för att installera belysning

Beroende på vilken typ av installation du vill göra kan det vara lagkrav att anlita en elektriker. Om du bara vill byta ut befintlig belysning kan det vara okej att göra jobbet själv, beroende på modell och säkerhetskrav. Men alla nya fasta elinstallationer kräver i Sverige en auktoriserad elektriker.

När du ska välja elektriker är det smart att ta in flera offerter. Då kan du jämföra de olika erbjudandena mot varandra och hitta ett bra pris.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 elfirmor som kan installera belysning hos dig. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj firma. Välj den elektriker du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få offerter från lokala elektriker

Alla elfirmor som är anslutna till Elektriker.se är auktoriserade hos Elsäkerhetsverket, så du kan känna dig trygg med att du endast blir kontaktad av seriösa elektriker.