Vi gör det enkelt att jämföra offerter från elektriker!

Om Elektriker.se

Elektriker.se är en offert- och jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta lokala elektriker.

Vårt kundlöfte | Hur fungerar Elektriker.se? | Våra samarbetspartners | För elektriker | Vilka är vi? | Personuppgifter | Kundservice

Vårt kundlöfte

Vi arbetar för att utveckla marknadens bästa offerttjänst för att hitta och jämföra elektriker.

Hos oss på Elektriker.se är användaren i fokus. Vi samlar seriösa elektriker för att du som kund enkelt ska kunna jämföra dem och göra det bästa valet för dig och din plånbok. Snabbt, enkelt och helt gratis.

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt elektriker till rätt pris.

Hur fungerar Elektriker.se?

Elektriker.se gör det enkelt för dig att jämföra offerter från elektriker.

Genom att fylla i formuläret kopplar vi ihop dig med lokala elektriker som matchar dina behov. Upp till 3 elektriker får sedan möjligheten att kontakta dig via telefon eller mejl med sina bästa erbjudanden.

Tjänsten är kostnadsfri och utan bindningar. Det innebär att det aldrig kostar dig något använda Elektriker.se – oavsett om du väljer att tacka ja eller nej till de offerter du får.

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar endast med seriösa och auktoriserade elektriker. När du fyller i formuläret matchar vi dina önskemål med elektriker som erbjuder tjänster anpassade för just dina behov.

Elektriker.se finansieras inte av användarna, utan av elfirmorna. De betalar en fast summa för varje kundförfrågan, oberoende av om du accepterar deras erbjudande eller inte.

Elektrikerna vet om att de konkurrerar med varandra om dig som kund. Därför kan du vara säker på att du får deras bästa priser och erbjudanden.

Är du elektriker? Se hit!

Är du elektriker och intresserad av kvalitativa leads? Anslut din firma till Elektriker.se.

Med vår tjänst sätter vi dig i kontakt med potentiella kunder som aktivt letar efter elektriker i ditt verksamhetsområde.

Inga startavgifter. Ingen bindningstid. Ingen förskottsbetalning. Fyll i kontaktformuläret här och få mer information om hur vi hjälper dig komma i kontakt med nya kunder.

Vilka är vi?

Elektriker.se drivs av Nettbureau – en av Skandinaviens ledande leverantörer av offert- och jämförelsetjänster. Vi har sedan 2009 utvecklat över 60 olika tjänster i närmare tio europeiska länder.

Under åren har vi etablerat oss som marknadsledande inom flera länder och branscher, samtidigt som vi har hjälpt hundratusentals privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att hitta bättre priser och avtal.

Kanske har du redan använt någon av våra andra tjänster, exempelvis Rörmokare.se, Solceller.nu eller Värmepump.se?

Personuppgifter

Våra användares säkerhet är vår högsta prioritet. Informationen du uppger i formuläret skickas uteslutande till relevanta elektriker som matchar dina behov.

Vi kommer aldrig använda dina uppgifter till något annat än att generera skräddarsydda erbjudanden på elektrikertjänster. Du blir alltid informerad om vilka aktörer dina personuppgifter delas med och du kan självklart alltid få din förfrågan raderad.

Läs mer om hur vi skyddar din personliga integritet i vår dataskyddspolicy.

Kundservice

Om du vill lära dig mer om vad du ska tänka på när du ska anlita elektriker, eller läsa andra råd inför ditt projekt, kan du kika bland våra informativa artiklar.

Har du några frågor eller funderingar? Varmt välkommen till vår kundservice.

check icon

Spara tid.

Slösa inte tid på att själv jaga efter elektriker.
Bli kontaktad av seriösa elfirmor som vill ha jobbet.

check icon

Spara pengar.

Undvik att betala för mycket.
Låt elektrikerna konkurrera om dig.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri.
Du förbinder dig inte till något.

Få flera offerter nu