Jämför offerter på eldragning

Dra el – hitta en lokal elektriker för eldragning

Att dra el är en ganska stor investering, oavsett om du behöver dra om elen i huset eller är mitt i ett nybygge. Med Elektriker.se kan du jämföra offerter från lokala elektriker och spara både tid och pengar.

Få erbjudanden nu

Det är inte så ofta man behöver dra om elen. Men till slut måste det göras. Ett generellt råd är att dra om elen åtminstone efter femtio år. Med åren slits materialet och elsystemet blir förlegat jämfört med nya lösningar med högre kapacitet och högre säkerhet.

Det finns generellt två sätt att dra el: utanpåliggande eldragning, när man lägger kablar längs med lister, eller infälld eldragning, när man drar elen i väggar eller tak. Att dra el i väggar eller tak är ett större projekt, men fördelen är att det blir diskret och snyggt och att kablarna skyddas väl.

Något trevligt med att dra om elen, förutom att få ett säkrare hem, är möjligheten att anpassa eldragningen. Kanske har du någon gång tänkt: “Här borde man ha ett eluttag”? Eller vill du kanske även lägga in golvvärme? Nu är chansen att anpassa möjligheterna i ditt hem när det gäller elen.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 elfirmor som kan fixa din eldragning. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj firma. Välj den elektriker du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få offerter från lokala elektriker

Alla elfirmor som är anslutna till Elektriker.se är auktoriserade hos Elsäkerhetsverket, så du kan känna dig trygg med att du endast blir kontaktad av seriösa elektriker.