Elektriker i Luleå

Befinner du dig i Luleå och är i behov av en elektriker? Vi ska hjälpa dig. Vår tjänst hjälper dig att få kontakt med duktiga elfirmor som har tid att hjälpa dig. Det är bekvämt, går snabbt och kostar dig inga pengar att lämna en förfrågan. Du väljer dessutom själv själv om du vill anlita någon av firmorna.

Om Elektriker.se

Vi på Elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Luleå. Du ska inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de ska berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Luleå finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Så här: Du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Luleå. De tar sedan kontakt med dig och lämnar prisförslag på det arbete som ska utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offerter från elektriker.

1. Fyll i formuläret

Ta 1 minut och fyll i formuläret på denna sida. Välj vilken typ av elarbete du behöver hjälp med och beskriv uppdraget.

Fyll i formuläret!

2. Jämför offerter

När du har fyllt i formuläret blir du inom kort kontaktad av upp till 3 elfirmor nära dig som ger dig varsin offert. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

Jämför offerter nu!

3. Välj elektriker

Välj sedan enkelt den elfirma du tycker är bäst lämpad för uppdraget – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting. Mycket enklare än så blir det inte.

Samtliga elföretag som är anslutna till Elektriker.se är auktoriserade och registrerade hos Elsäkerhetsverket.

Hitta rätt elektriker!

check icon

Spara tid.

Slösa inte tid på att själv jaga efter elektriker.
Bli kontaktad av seriösa elfirmor som vill ha jobbet.

check icon

Spara pengar.

Undvik att betala för mycket.
Låt elektrikerna konkurrera om dig.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri.
Du förbinder dig inte till något.

Få flera offerter nu